Türk Shirley Mac Laine’i Derya Şen-Yılmaz Parlar

New Page 1 Türk Shirley Mac Laine’i Derya Şen
 



 
 
 




Türk Shirley Mac Laine’i Derya Şen


Semra Dündar yönetmenliğini yaptığı Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci Merve Altınkaya, Sinan Bengier, Levent İnanır, Derya Şen, Hüseyin Elmalıpınar, Müge Oruçkaptan, Abidin Yerebakan, Melek Yargıcı, Inga Ojog, Mustafa Şen, Volkan Baş, Tülay Bulut, Ali Bulut, Metin Şentürk gibi ouynuncuların rol aldğı “Vay Başıma Gelenler” Filmde Türkiye Shirley Mac Laine’i Derya Şen kısa role rağmen öyle bir duruş sergiliyorki ekranı kaplayan rol kahramanın haklı gururuyla ben geliyorum diye işaretleri veriyor.. Gülüşler, mimikler yıldızlaşacağım diyor. Gelecekte beni görün mesajları veriyor..




Billy Wilder’ın yönettiği, 1963 yapımı “Sokak Kızı İrma” (Irma La Douce) oynayan Shirley Mac Laine gibi Masum yüzlü güzel yıldızımız gerek rol olarak gerekse yüz olarak Shirley Mac Laine o kadar benziyorki . “Vay Başıma Gelenler” filmi izlerken Şelale rolündeki Derya Şen Shirley Mac Laine’i çağrıştırıyor ki, İster istemez Filmden cımbız ile alınmış gibi özel olduğunu gösteriyor.



4 Ekimde vizyona giren filmin 2 Ekimde Feriye sinemalarında yakın sinema çevresinin oluşturduğu Gala gecesinde Oyuncu Derya Şen ile yaptığımız söyleşide; kendisine Tv dizilerini ve sinema tercihini layık olduğu baş rol oyunculuk hakkındaki sorularımıza, derin bir iç çekişindeki suskunluğunda neler söylemek istediğni hemen anlıyoruz. Sinemamızı ileriye taşıyacak dinamiklerden olduğunu değerlerin her zaman zor keşfedildiğini hatırlatıyoruz.



Shirley Mac Laine gibi unutulmaz filmler yapacağına bir kere daha inandığımızı başarılarının devamını diliyoruz.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder